wit logo dutchvoice4u voor de gallery van skorpioo design | een visuele identiteit om trots op te zijn

dutchvoice4u

Voice-over met vele mogelijkheden

Al jarenlang werkt Jan Bulinga als voice-over en spreekt hij teksten in voor zeer uiteenlopende doelen. Van gedichten tot commerciële teksten, van gezongen teksten tot bedrijfsfilms. Van educatieve projecten tot openers van radioprogramma’s, voor volwassenen en kinderen.

Mijn eerste website was voor Dutchvoice4u. Door middel van het volgen van vele tutorials online heb ik de html, css en javascript taal leren kennen. Via deze weg heb ik de basis van het coderen geleerd. Tot op heden gebruik ik de flexibiliteit van Jan Bulinga om te leren en te ontdekken, waarin ik van hem gelukkig alle tijd en vrijheid krijg.

De huidige versie van de website is gemaakt met de ‘Open Source
Software’ WordPress. Naast het feit dat je minder bezig bent met coderen, geeft het de gebruiker meer vrijheid om zelf aanpassingen te maken via het dashboard aan de ‘achterkant’ van de website.
De website heeft een moderne look gekregen met als doel om er simpel en overzichtelijk doorheen te navigeren.

Neem eens een kijkje als je wil.

Bekijk de website
Mockup visitekaartje Dutchvoice4u. Ontworpen door Skorpioo Design | Een visuele identiteit om trots op te zijn

Ontwerp advertentie voor Dutchvoice4u

Naast het ontwerp van de visitekaartjes heb ik de kans gekregen om voor Dutchvoice4u een advertentie te mogen ontwerpen. Deze advertentie heeft uiteindelijk in het programmaboekje van het Zwols Muziektheater gestaan. Voor deze advertentie heb ik geprobeerd een aantal ontwerpen te maken die letterlijk laten zien wat je van Jan Bulinga als voice-over kan verwachten.

  • advertentie voice-over honingpot met stokje
  • advertentie voice-over glas wijn
  • advertentie voice-over water
  • advertentie voice-over munt snoepje