Diensten

Studio Skorpioo is een grafisch ontwerpbureau. Ik help u mee op zoek te gaan naar een eigen visuele identiteit. Hierbij is herkenbaarheid alles. Het is toch geweldig dat heel het land weet dat de blauwe envelop van de belastingdienst is… En dat is dan alleen nog maar een kleur.
Zo simpel kan het dus zijn, alleen de weg daarnaartoe is misschien iets waar u hulp bij nodig heeft? Als dat zo is dan staat Studio Skorpioo voor u klaar.

Grafisch

Herkenning van uw organisatie of onderneming is belangrijk. Natuurlijk is dat wat u aanbiedt alles, maar hoe u dit presenteert en aan uw doelgroep laat zien kan een potentiële klant omzetten in een betalende klant. Studio Skorpioo denkt graag met u mee over het ontwerp van een logo, website, visitekaartje , folders en meer. Wilt u uw huidige ontwerp uitbreiden of aanpassen, dan kijk ik graag met u mee naar de mogelijkheden.

Bekijk mijn werk

Webdesign

Het is tegenwoordig voor iedereen mogelijk om een website te maken, dus waarom zou je dat nog door iemand anders laten doen? Tijd en plezier zijn hierbij natuurlijk belangrijk, maar u wilt ook dat het aansluit op uw onderneming, dat klanten enthousiast worden over uw product, dat ze niet te snel uw website verlaten, dat ze u vinden in zoekmachines en uiteindelijk overgaan op een aankoop of contact met u opnemen. Studio Skorpioo zorgt ervoor dat uw bezoekers op een overzichtelijke manier langs uw inhoud worden geleid en steekt graag tijd en plezier in het bouwen aan uw droom en uw website.

Onderhoud

Studio Skorpioo gelooft in “Open Source Software” zoals WordPress. Dit wil zeggen dat de broncode voor iedereen toegankelijk is. Hierbij hoort ook een CMS (content management system), waarmee het voor u mogelijk is om zelf in controle te zijn over uw website. Soms zijn dit kleine aanpassingen, soms grote. Bij Studio Skorpioo kunt u ervoor kiezen om dit per keer te bekijken. Wilt u een eenmalige aanpassing? Geen probleem. Wilt u er totaal geen omkijken naar hebben? Ook geen probleem. Ik neem het onderhoud graag van u over. Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.

Overleggen

Onder het genot van een kop koffie bespreken we uw wensen en ideeën. Dit doe ik het liefst op locatie, zodat ik een beeld krijg van u en uw onderneming.

Ontwerpen

Na het overleg start ik met het ontwerpen. Tijdens het ontwerpen hou ik u op de hoogte van de vorderingen en zal ik u meerdere ideeën laten zien waaruit u een keus kan maken.

Goedkeuren

Heeft u uw keus gemaakt en zijn we gezamenlijk tevreden over het ontwerp, dan ga ik over op het uitwerken, bouwen en testen van het design

Opleveren

Bij de uiteindelijke oplevering krijgt u alle informatie, uitleg en bestanden die nodig zijn om te gebruiken in uw communicatie naar uw klanten. Wilt u dat ik dit deel ook van u over neem, vraag dan even naar de mogelijkheden.